TJÄNSTER
Vi sätter rätt kompetens på rätt plats. Sociala mediestrateger, content creators och eventplanerare. Vi ser till ert behov och vad ni behöver för att lyckas med era sociala medier.

Sociala mediestrategi samt utbildning i content creation


Skapar ni content till era kanaler men får inte riktigt de resultat ni vill se så kan ni behöva se över er strategi och hur ni arbetar med era kanaler. Facebook och Instagram annonsering kan vara väldigt effektfullt för att nå ut till befintliga och nya kunder om man arbetar med de rätt.

Att ha rätt content i annonserna som attraherar er målgrupp och rätt utformning är det som kommer ge resultat. Man måste känna algoritmerna, och det gör vi!

Vi ser över er strategi och skapar en tillsammans som ni kan arbeta med. Vi utbildar er också i hur ni kan skapa content, med mobiltelefonen eller med systemkamera och hur ni kan redigera.

Pris: 11.995 kr ex moms 

Content Creation och Social media management


Har ni koll på er engagemangsrate? Följarökning? Räckvidd? Ser ni en röd tråd i vad som fungerar och inte fungerar med hjälp av analyser? Viktigaste av allt, publicerar ni kontinuerligt material i era kanaler?

När man driver ett företag har man tusen bollar i luften, sociala medier blir oftast något man klämmer in men inte riktigt fokuserar på och därför ger det inga resultat.

Lämna över det arbetet till oss som har full koll på algoritmerna, analysen och det kreativa i att skapa content till era kanaler så kan ni fokusera på det ni gör bäst, utveckla ert företag framåt!

Vi sköter Facebook och Instagram åt er.

Pris: 14.995 kr ex moms per månad

Digital marknadsföring helhetspaket

Den digitala närvaron innebär mer än att ha en hemsida eller en facebook och instagram sida. Hur syns ni på alla plattformar som är relevanta för er och hur arbetar ni gentemot era befintliga kunder?

Nyhetsbrev, bloggartiklar, influencer marketing, youtube, pressutskick, content creation, social media management med mera. Vi tar ett helhetsansvar för er digitiala närvaro och ser till att alla steg i kedjan finns där. 

Pris: 24.995 kr ex moms per månad

Event


Ska ni hålla en invigningsfest, produktlansering, pressfrukost eller annan typ av event?

Vi kan erbjuda er hjälp från idé till utförande. 

Kontakta oss så hittar vi rätt i hur vi kan hjälpa er!

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.