TJÄNSTER

Vi sätter rätt kompetens på rätt plats. Sociala mediestrateger, content creators och eventplanerare. Vi ser till ert behov och vad ni behöver för att lyckas med era sociala medier.

Content Creation


Skapar ni content till era kanaler men får inte riktigt de resultat ni vill se så kan ni behöva se över er strategi och hur ni arbetar med era kanaler. 

Att ha rätt content i rätt kanal attraherar er målgrupp och rätt utformning är det som kommer ge resultat. Att skapa bra content kräver kreativitet och tid. 

Kreativitet för att skapa något som lockar, i bild eller video. Tid för att planera, redigera och analysera. Det är A och O att analysera vad er målgrupp engagerar med och att våga testa sig fram!

Känner ni att ni behöver fokusera på de saker ni gör bäst men vill hålla kontroll över publicering, svara på kommentarer och frågor så passar det här paketet bra för er. 

Vi skapar content åt er, ni får den redo att användas i era kanaler som ni vill.

Pris: Kontakta oss för offert


Content Creation och Social media management


Har ni koll på er engagemangsrate? Följarökning? Räckvidd? Ser ni en röd tråd i vad som fungerar och inte fungerar med hjälp av analyser? Viktigaste av allt, publicerar ni kontinuerligt material i era kanaler?

När man driver ett företag har man tusen bollar i luften, sociala medier blir oftast något man klämmer in men inte riktigt fokuserar på och därför ger det inga resultat.

Man måste känna algoritmerna, och det gör vi! 

Facebook och Instagram annonsering kan vara väldigt effektfullt för att nå ut till befintliga och nya kunder om man arbetar med de rätt. 

Lämna över det arbetet till oss som har full koll på algoritmerna, analysen och det kreativa i att skapa content till era kanaler så kan ni fokusera på det ni gör bäst, utveckla ert företag framåt!

Vi sköter er digitala närvaro åt er!

Pris: Kontakta oss för offert 

Utbildning

Går det att fota content med mobilen? Hur redigerar man? Vad ska man tänka på? Hur ser vi vilken content vi borde ha?

Hur fungerar Facebook och Instagrams algoritmer? Vad är viktigt för oss att veta? Hur ska vi möta vår målgrupp? Ger annonsering verkligen något?

Det finns många frågor ni kommer stöta på och ibland är det inte alltid så lätt att hitta svaret för svaren är unika för just ert företag och er målgrupp. Men vi kan hjälpa er på traven!

Vi utbildar er i de saker ni känner att ni behöver hjälp med för att kunna ta nästa steg i er digitala närvaro. Tillsammans tittar vi på er statistik och arbetar praktiskt så att ni får de verktyg ni behöver!

Pris: Kontakta oss för offert


Event


Ska ni hålla en invigningsfest, produktlansering, pressfrukost eller annan typ av event?

Vi kan erbjuda er hjälp från idé till utförande. 

Kontakta oss så hittar vi rätt i hur vi kan hjälpa er!

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.