Vi lanserar ny tjänst! Online Coachning

24.05.2019

Vi träffar många företag i olika storlekar, med olika förutsättningar och med olika behov. Vi vet att alla inte har möjlighet att ta in en extern partner för marknadsföring, speciellt om ni är en start-up, för att ekonomin finns helt enkelt inte där. Det kan också vara så att ni är en stjärna på att det grafiska, ni har rätt bra koll på vad som behöver göras på sociala medier, nyhetsbrev och så vidare, men till slut så tar idéerna och orken slut. 

Därför lanserar vi vår nya tjänst, online coachning! Den passar perfekt för dig som vill få lite nya ögon på ert arbete, produkt och hur ni når ut. Nya infallsvinkar, idéer och en snabb analys. Har ni funderat på att ta en väg men är inte säkra? Finns det andra vägar? Hur ser engagemanget ut på era inlägg? Ska vi ha nyhetsbrev, blogg med mera? Frågorna kan vara många men vi hjälper er under en timme och pushar er till att fortsätta utvecklas!

Vi vill finnas för alla, stora och små! Vi vill se företag lyckas, och vi vill vara en pushande partner på det sätt som du behöver!

Har ni andra behov av tjänster så hör av er! Vi tar gärna emot input till hur vi kan hjälpa er!