Vad händer på Glam Event & PR?

23.05.2019

Wow...vart ska man börja? Den här våren har varit intensiv och gått så fort! Vi har varit iväg i San Francisco med vår kund STRONGMomapp för att sätta strategin för 2019 och fota ny content. 

Vi har fått en ny kund som är så kul att få jobba med! Brilliant Cashmere heter företaget och är i en väldigt spännande fas där de just nu bygger en webshop och ska ta klivet in fullt ut på den digitala marknaden. De säljer exklusiva kashmir kläder och let us just say...OMG! Kvalitén, och känslan i kläderna är helt otroliga!!

Vi gick in som samarbetspartner för ett event som är one of a kind i Malmö! Det har aldrig skett innan i Malmö och vad jag vet, nothing like it i Sverige! Africa Nordic Fashion & Culture Expo! Det är riktigt bra line up med artister som Janice, Lazee, Promoe, Frida Sundemo med flera, fashion designers, dansare som Bow Down. Det unika med detta event är att det är en blandning av personer med afrikanska rötter och nordiska. En mötesplats för kulturer rakt i Malmös hjärta på Clarion Hotel Malmö Live! We can't wait!!

Om det inte vore nog så har vi skrivit på för ett nytt kontor! Så det är i full gång med att inredas och planeras!

Och sist men absolut INTE minst är en invigningsfest åt Doll On Fleek som vi har fått äran att planera! Ni kommer snaaart få se en teaser som kommer få alla att vilja bli kunder hos doll för att få njuta i deras riktigt snygga salong!

Så..Busy vår, busy sommar men det är precis som det ska vara!