Möhippa 

05.03.2018

Bröllopssäsongen har startat vilket betyder att möhippasäsongen är i full gång! Många kloka hjärnor slås samman, vänner, nära och kära till bruden samlas för att i hemlighet planera den perfekta dagen för the soon the be wifey! 

Våra råd genom all planering är andas, tänk på vad bruden tycker om (det är inte er dag), kompromissa! Ni alla älskar bruden! Håll planeringsteamet litet och bjud sedan in de som ni tycker ska ingå i möhippan. En del bjuder in alla tjejer som är bjudna till bröllopet, andra håller det till de närmsta. Vissa slår samman möhippa och svensexa och möts någon gång under dagen. Ni vet vad bruden hade tyckt mest om och vad som känns bäst!

Möhippor ser helt olika ut eftersom varje brud är unik. Budget spelar roll och plats man bor vi, vilka möjligheter staden erbjuder. Men något som oftast är gemensamt med dagen är att det ingår en kidnappning av bruden, mat, aktivitet och kvällsnöje. 

För att fira möhippasäsongens start kommer vi under denna vecka bjuda på tre upplägg som kan inspirera er till er planering. De tre uppläggen utgår ifrån tre olika budgetar och vi har valt att kalla de för:

  • Smartness
  • Because she's worth it
  • All in

Vi erbjuder tjänsten att planera möhippa, och då kan vi planera mer utifrån bruden och era specifika förutsättningar. Vill ni veta mer om det hittar ni det här.  

Stay tuned och enjoy en vecka av möhippa snack!