Möhippa Smartness

05.03.2018

Möhippa Smartness handlar om att vara smart med de pengar ni har att tillgå. Budgeten är inte särskilt stor men ni ska få ut så mycket som möjligt av varenda krona och av dagen! När budgeten är mindre kräver det oftast att man får göra mer arbete själv, men det gör också hela dagen mer personlig! 

Upplägget är beräknat på 10 personer där maxkostnaden är 500 kr per person, alltså total budget på 5000 kr.

För att skära ner på utgiftsposter tänker vi att den här möhippan börjar lite senare så att den inleds med en brunch. På så sätt har man skippat frukostposten och man har skippat en lunch post. Brunchen har man hemma hos någon eller så tar man med sig och dukar upp hemma hos bruden. Fördelen med att börja senare är att alla är mer utvilade och orkar mer senare på kvällen :)

  • Brunch - Kostnad 500 kr
  • Aktivitet på dagen. City Quiz Hunt. Detta är en aktivitet där ni använder er mobil och får uppdrag runt i staden. De erbjuder just nu aktiviteter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Lund, Umeå och Skövde. Kostnad 1490 kr
  • Picknick efter aktiviteten där ni har förberett med t.ex pannkakor, mackor, frukt osv. Kostnad 200 kr
  • Sedan beger ni er hemåt till någon. Där har ni bokat in en massör som kommer och ger bruden härlig massage eller en makeupartist! Kostnad 500 kr.
  • Middag och fest hemma där ni har lagat maten själva. Kanske lite härlig grill och plockmat? Kostnad 1000 kr
  • Alkohol/Dricka under dagen. Kostnad 1000 kr
  • Dekoration. Kostnad 300 kr.

Transportkostnader är inte medräknat. Förhoppningsvis har ni bilar i teamet som ni kan använda och sponsra med eller så håller ni aktiviteterna på promenadavstånd så att ni inte är i behov av transport.

Total kostnad 4990 kr.