Möhippa All in

07.03.2018

Dagen då ni kidnappar er kära vän är här och idag ska ni njuta till fullo! Budgeten har vi i detta upplägg satt till 1500 kr per person, totalt 15.000 kr. Men det är en sanning med viss modifikation då vi har räknat med att de gemensamma sakerna är det som ingår i budgeten medan middag och utgång på kvällen står alla för själva, förutom the bride to be såklart!

  • Brunch hemma. Kostnad 1000 kr
  • Spa + afternoon tea. Efter spat gör ni er iordning där med smink och kläder. Kostnad 7000 kr (Olika pris beroende på stad och utbud men ett ungefär)
  • Restaurang. Kostnad 1000 kr (OBS! Detta är budget för bruden och t.ex en flaska champagne. Övriga står för sina egna kostnader. )
  • Limousine där ni har er förfest som sedan tar er till klubben där er dag avslutas med massa dans! Kostnad 4000 kr (Man behöver 2 limousiner)
  • Dekoration. Kostnad 500 kr
  • Övriga kostnader 1000 kr. T.ex inträde, taxi osv
Total kostnad 15.000 kr

Med 15.000 kr i budget kan man ta ut svängarna ordentligt. Vill man till exempel inte gå på Spa kan man göra en teambuilding aktivitet eller utmaning som exempelvis Virtual Reality, Sherlocked etc. Det är billigare än spa och gör att man t.ex kan stå för hela restaurangbesöket för alla. Hur ni väljer att disponera pengarna är helt efter era preferenser och hur mycket "lyx" bruden tycker om.


En möhippa utomlands kanske är något för er? En sparesa till Polen, en helg i London, Milano?

Viktigast av allt, enjoy och ha så jäkla kul ni bara kan!