Våra fem sinnen

15.08.2018

HIIT Basecamp är en ny träningsstudio som öppnar i Malmö 1 september. Så kul med något nytt som händer i staden och vi tror helt klart på konceptet! HIIT Basecamp bygger på High Intensive Intervallträning och något som känns helt rätt i tiden. De kör dessutom med en nattklubbsvibe i form av dämpad belysning, mörka färger och grym musik för att alla ska känna sig bekväma och komma in i rätt stämning.

Glam Event planerar invigningsfesten tillsammans med HIIT Basecamp och vi ser så mycket fram emot 31 augusti! Vår arbetsprocess när vi planerar event är väldigt kreativ och rolig. Viktigast för oss är att förstå kunden och vilka förväntningar kunden har. Invigningen är en stor dag på många olika plan och det är viktigt att vi har samma mindset för att kunna leverera!

Vi börjar alltid med att utgå från det praktiska, var, hur, när och vem. Vi vill ha ramarna klara för oss och några få tankar om hur kunden ser på dagen. Alla är olika och i detta fall fick vi fria tyglar att jobba fram ett koncept utifrån budgeten. 

Så efter ramarna är det dags för vår kreativa process att sätta igång. Där jobbar vi utifrån våra fem sinnen, vad ska gästerna

  • Se - Dekoration, färger
  • Höra - Musik, film?
  • Smaka - Mat, snacks, drinkar?
  • Röra - Något speciellt för gästerna att kunna göra under eventet?
  • Känna - Viktigast av allt. Vi vill alltid ge känslor som lämnar positiva och unika avtryck!

Våra fem sinnen med en extra twist av Glam Event ;) Stay tuned!