Gå loss med ballonger!

06.02.2018

Dagarna då man bara kunde gå och köpa dyra ballonger med helium i utvalda butiker är över! Till möhippor, kalas, bröllop osv kan man enkelt köpa hem en tub helium och fylla upp sina ballonger själv. Det blir billigare och du kan gå loss på antalet ballonger utan att känna att hela festbudgeten spräcks! 

En viktig sak att tänka på är att ta ballonger som är gjorda för helium! Det är inget farligt att ta vanliga ballonger, så man behöver inte vara rädd. Men det som kommer hända om du tar vanliga ballonger är att du fyller upp de med helium och gör i ordning och någon timme senare börjar de åka ner mot golvet. Tänk er den stressen och paniken om man inser det strax innan festen ska börja! Så de ballonger man ska ha är antigen folieballonger eller latex ballonger som håller inne heliumet. Vill man ändå ha vanliga ballonger för att man har hittat några man tycker är ursnygga skulle man kunna prova lägga i något som heter Hi-float. Det ska öka flygtiden med helium men det har vi inte testat så det vågar vi inte säga fungerar till 100%. 

Billigast helium just nu hittar ni här på CTI Party. Den räcker till 30 ballonger men det finns större eller mindre om man vill ha det! De har även bra priser på ballonger så passa på att kolla in det! 

Något som är väldigt snyggt och som vi ser mer och mer av är att klä stora ballonger med tyll. Det kan man göra på några stycken för att skapa en förhöjande effekt!