Bröllop

20.02.2018

De flesta som har planerat ett bröllop kan vittna om att det lätt kan leda till frustration och irritation om man inte har pratat igenom allt med varandra och förstår varandra. 

Dag 6 i vår glamchallenge handlar om att just prata med varandra! Vilka drömmar har ni? Vill ni ha bröllopet i Sverige eller utomlands? Stort eller litet? Nästa år? Genom att prata igenom era drömmar, önskemål och tankar kommer ni bygga en gemensam grund att stå på när ni sedan tar tag i att planera alla detaljer. Det är när detaljerna planeras som det kan bli knepigt om man inte är överens om vilket håll man vill att bröllopet ska gå.

Detta är en kommunikationsövning men också en övning i att kompromissa om det visar sig att man är på helt olika platser i sina tankar. Men låt det vara roligt, fritt tänkande och kom ihåg att bröllopet är för er att visa hur mycket ni älskar varandra! Det handlar inte om att imponera på andra eller göra något storslaget bara för att! Det ska vara ett fint minne för evigt och något som helt enkelt bottnar i kärlek och respekt för varandra.