Alla Hjärtans Dag

08.02.2018

Det har nog inte undgått någon att det är alla hjärtans dag snart? :)

Alla firar vi den olika, vissa firar den inte alls men eftersom vi lever för fester så firar vi ALLT som går att fira!

Ordna en kväll för din käresta, eller dina vänner eller varför inte ett party för singlar? Kanske Amor skjuter sin pil och ett kärlekspar bildas??

Vi har letat runt lite på nätet för att se vad som finns att erbjudas och hittade att just nu har Kalasdekorationer 20 % rabatt på Alla hjärtans dag produkter. 

Om vi hade anordnat en fest på alla hjärtans dag hade färgernas tema varit rött, guld och vitt. Rött kanske inte var så otippat men vi vill inte att det ska ta över så guld och vitt blir en bra kombination som avdramatiserar det röda något!

Det vi har valt är en banner där det står Valentines Day. Rött ballonghjärta tillsammans med vita ballonghjärtan. Som caketopper till den hjärtformade tårtan vi hade bjudit på väljer vi att köra med en guldfärgad Love. Vi väljer också att köra med små toppers i guldfärg där det står love, sweet och yum som funkar till cupcakes eller andra godsaker man bjuder på.

Vita servetter som också går i kärlekstema och för att avsluta dekorationen med extra piff blir det såklart guld konfetti!

Firar ni alla hjärtans dag? Om inte så är det bara att börja, livet är för kort för att inte fira!