KUNDER

Några av våra samarbetspartners och pågående projekt

STRONGMom

Vårt uppdrag hos STRONGMom innebär en helhetslösning för deras sociala medier, nyhetsbrev och kampanjer. Målen är att nå ut till deras målgrupp, öka engagemang och öka konverteringsgraden.

Glam of Sweden

Glam of Sweden har ett spännande koncept som kallas Beauty Smartness. Det innebär bra produkter, till ett bra pris! Vårt uppdrag hos Glam of Sweden innebär att sköta deras sociala medier, Instagram och Facebook med att göra en sociala medierstrategi, content creation med mera. Under arbetets gång har vi hittat den grafiska estetiken som tilltalar målgruppen och aktiverat personer som älskar deras brand och produkter genom ett ambassadörskap. 

Brilliant Casmere

Brilliant Cahsmere är ett företag som designar och säljer 100% Cashmere plagg. De har cirka 60 återförsäljare i Sverige i fysiska butiker och ville ta klivet ut på den digitala marknaden. Ett spännande uppdrag att vara med i starten av att etablera sig digitalt. Vi har ett helhetsuppdrag åt Brilliant Cashmere att sköta deras digitala närvaro i form av sociala medier, nyhetsbrev, sökordsoptimering.