Glam Event Blogg

En av de roligaste delarna i festplanering är helt klart den kreativa processen! Vad festen ska ha för mat, dricka, dekoration och överraskningsmoment.

HIIT Basecamp är en ny träningsstudio som öppnar i Malmö 1 september. Så kul med något nytt som händer i staden och vi tror helt klart på konceptet! HIIT Basecamp bygger på High Intensive Intervallträning och något som känns helt rätt i tiden. De kör dessutom med en nattklubbsvibe i form av dämpad belysning, mörka färger och grym...

Om du har en orientalisk bakgrund så är henna inget obekant för dig. Har du rest mycket har du säkert också stött på henna på olika sätt! Henna kan användas på olika sätt men det mest välkända sättet är att sätta mönster på händer och fötter. Det används inom bröllop i arabländer och Indien bland annat.

Tycker du att ett event är en bortkastad post i budgeten? Think again! Med dagens kluster i sociala medier, online butiker och telefoner så är det sociala mötet viktigare än någonsin! Det finns inget bättre sätt för ditt företag att lära känna dina kunder och ge de en genuin känsla än att ha ett event!

Dekorationer är extra grädde på toppen som gör allt lite extra piffigt och komplett! Det kan kännas onödigt för andra som inte tycker det är kul med dekorationer, men när man väl har fått upp det är det ingen som kommer tycka annat än "Så nice det blev!". Det förhöjer helt enkelt stämningen även om fokus såklart är på att...

Dagen då ni kidnappar er kära vän är här och idag ska ni njuta till fullo! Budgeten har vi i detta upplägg satt till 1500 kr per person, totalt 15.000 kr. Men det är en sanning med viss modifikation då vi har räknat med att de gemensamma sakerna är det som ingår i budgeten medan middag och utgång på kvällen...

Because she's worth it är ett upplägg där vi har lite mer utrymme i budgeten. Det är räknat på 10 personer med en maxkostnad på 1000 kr per person, totalkostnad 10.000 kr.

Möhippa Smartness handlar om att vara smart med de pengar ni har att tillgå. Budgeten är inte särskilt stor men ni ska få ut så mycket som möjligt av varenda krona och av dagen! När budgeten är mindre kräver det oftast att man får göra mer arbete själv, men det gör också hela dagen mer personlig!

Möhippa 

05.03.2018

Bröllopssäsongen har startat vilket betyder att möhippasäsongen är i full gång! Många kloka hjärnor slås samman, vänner, nära och kära till bruden samlas för att i hemlighet planera den perfekta dagen för the soon the be wifey!

Ska du ha en fest med tema natur eller tycker om de mer jordiska inslagen så kanske du väljer att hänga med i vevan av att ha träskivor på borden. Det finns olika sätt att använda sig av träskivorna.