Glam Event Blogg

When we put our magic glam touch! Doll on fleek är en fantastisk skönhetssalong i Malmö som erbjuder allt du behöver, på en och samma plats. När de kom till oss hade de precis renoverat salongen till att bli det ultimata Doll House och självklart måste det firas!! Konceptet var enkelt, en fest till alla deras kunder för att...

Vi träffar många företag i olika storlekar, med olika förutsättningar och med olika behov. Vi vet att alla inte har möjlighet att ta in en extern partner för marknadsföring, speciellt om ni är en start-up, för att ekonomin finns helt enkelt inte där. Det kan också vara så att ni är en stjärna på att det grafiska, ni har...

Wow...vart ska man börja? Den här våren har varit intensiv och gått så fort! Vi har varit iväg i San Francisco med vår kund STRONGMomapp för att sätta strategin för 2019 och fota ny content.

En av de riktigt roliga delarna på Glam Event & PR är när vi får bli kreativa och får ha kul samtidigt som vi jobbar! Eftersom Glam of Sweden är ett varumärke som säljer smink och skönhetsprodukter så finns det ju inget viktigare i marknadsföringsarbetet än att visa hur produkterna faktiskt ser ut och fungerar!

Vi skapar events hela tiden utan att vi kanske alltid tänker på det. Födelsedagskalas för barnen, julmiddag med släkten, after work med kollegorna. Allt detta kräver en planering och är ett event. Skillnaden när det är event med familj är att kraven inte alltid känns lika höga och gästerna som kommer hjälper ofta till på ett eller annat sätt.

En av de roligaste delarna i festplanering är helt klart den kreativa processen! Vad festen ska ha för mat, dricka, dekoration och överraskningsmoment.

HIIT Basecamp är en ny träningsstudio som öppnar i Malmö 1 september. Så kul med något nytt som händer i staden och vi tror helt klart på konceptet! HIIT Basecamp bygger på High Intensive Intervallträning och något som känns helt rätt i tiden. De kör dessutom med en nattklubbsvibe i form av dämpad belysning, mörka färger och grym...

Om du har en orientalisk bakgrund så är henna inget obekant för dig. Har du rest mycket har du säkert också stött på henna på olika sätt! Henna kan användas på olika sätt men det mest välkända sättet är att sätta mönster på händer och fötter. Det används inom bröllop i arabländer och Indien bland annat.

Tycker du att ett event är en bortkastad post i budgeten? Think again! Med dagens kluster i sociala medier, online butiker och telefoner så är det sociala mötet viktigare än någonsin! Det finns inget bättre sätt för ditt företag att lära känna dina kunder och ge de en genuin känsla än att ha ett event!